БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Българин е открил лечение за рак с лют червен пипер

Иван Желев и твърди, че е открил лечение за рак с лют червен пипер и други подправки

Българинът Иван Желев е инженер, но има многостранни интереси. Единият от тях е билкарство. В тази насока той е направил смес от билки и подправки, която според него лекува рак.

Преди да направи тази смес от лековити растения за лечение на рак, Иван е открил и друга подобна за спиране на косопад. В билките и в другите лечебни растения като подправките има лечебна сила. Добре е по-често да търсим тяхната подкрепа.

лечение на рак
Иван Желев и твърди, че е открил лек за рак от лют червен пипер и други подправки

Иван е изпробвал за пръв път своето откритие за лечение на рак върху свой приятел болен от рак на пикочния мехур. Резултатът бил излекуване на болния. С неговата смес от подправки се постига унищожение на рака на клетъчно ниво. За излекуването на рак на пикочния мехур той е използвал куркума и лют червен пипер. Те съдържат две вещества убиващи раковите клетки чрез апоптоза – клетъчна смърт чрез самоунищожение. Това са куркумин и капсацин. Куркуминът е силен антиоксидант, а капсацинът причинява смъртта на раковите клетки чрез апоптоза. Взети заедно дават по-силен ефект. Антиоксидантното действие се увеличава и от съдържащите се в чушките витамини С и растителният аналог на витамин А – бета каротин. Капсацинът причинява апоптоза благодарение на структурата си, че е сходна с тази на протеините ванилоиди, чрез което успява да унищожи митохондриите на клетките, които дават енергията им като ги програмират да умрат.

Иван Желев не крие съставките на своя екстракт против рак. Той го приготвя от куркума, лют червен пипер, черен пипер и зелен чай. Само за всеки вид рак той определя какви да са пропорциите и според човека.

Един българин постига нещо значително за здравето на хората. Да не забравяне и д-р Продан Христов с неговото билково лекарство против рак, което не му дадоха да го патентова. Те и други като тях са за възхвала и гордост на нацията ни.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 9 до “Българин е открил лечение за рак с лют червен пипер

  1. Димитрова каза:

    Защо ми е тази информация, като не се посочва как да се свържем с лечителя!

  2. Виктория каза:

    Здравейте, и аз вече на няколко места чета за г-н Иван Желев, но никъде не откривам контакти. Бихте ли ми казали как бих могла да се свържа с него?…
    Благодаря!

    • Ренета Andonowa каза:

      моля ако имате контакти с лечителя Желев изпратете ми ги. Традиционната медицина се отказа от лечението й. Благодаря ви!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *