Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Играйте тенис на маса в офиса

Тенисът на маса, иначе известен като пинг-понг, е невероятно забавна и завладяваща игра, която е оцеляла през вековете. 

Всички – и млади, и стари познават този спорт. Той е толкова популярен спорт за зрителите, колкото и футбола. Но футболът изисква повече пространство за игра, а тенис на маса е лесен за научаване и за игра дори в коридора на офиса. Ясно ви е защо го препоръчваме – той е носител на здраве, когато имате само 20 минути на разположение за разпускане!

Основното при тази игра е да се удари топчето и да се върне на противника, като може да отскочи от едната страна на мрежата. Обикновено това правило се уточнява между противниците – дали получаващият трябва да изчака топчето да тупне или то ще тупка само от едната страна на мрежата.

Печеленето на точки става, като се броят грешните удари. Например, единият играч удари топката повече от веднъж, или топката отскочи два пъти от неговата страна, или не може да тупне, както е по правилата. В тази случаи точка печели другия играч.

Играта обикновено започва с определяне на играч, който ще „сервира” – начален удар над мрежата към противника. При грешка в началния удар, той се повтаря, но ако пак не успее, опонетът получава точка.

Има много различни начини да ударите топката, за да получите предимство пред своя опонент. Например като ударите топчето с движение нагоре и така че то да се върти накъдето искате. Когато получите въртене на топчето, опонентът ви не е в състояние да го върне. Този удар също може да повлияе на посоката на топчето, която се променя, когато то удари масата. Бекхенд и форхенд също играе роля в това как топката ще кацне на страната на вашия противник. Промяна на техниката непрекъснато ще ви даде по-голям шанс за победа.

След като сте научили всички различни начини за удряне на топката, време е да научите как да насочите топката към „трудните” участъци от масата за тенис и мрежата. Като гледате големите как играят тенис, нали сте забелязали как играчите се опитват да ударят топката към противоположния ъгъл. Или, ако опонентът ви е далеч назад от масата, това е една отлична възможност да ударите късо.

Бързината ​​е ключов елемент в тениса на маса. Колкото по-бързо можете да получите и да върнете една топка, толкова повече предимство ще имате в играта.

Хайде, започвайте! Купете две хилки и няколко топчета и сте готови за разпускане!

 

Раздвижете се, докато работите!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *