Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Диетата „Бийч“ вталява сигурно и здравословно

Тара Крафт се познава със звезди като Бионсе, Бритни Спиърс и Пинк

 

диета море

Нищо необичайно, тя е главен редактор на американското женско списание за здравословен живот Shape. Въпреки авторитета си, Тара винаги срещала трудност да убеди въпросните популярни дами да се снимат по бански за корицата. Повярвайте, дори най-големите звезди се превръщат в комплексирани тийнейджърки, стане ли дума за стайлинга им на фотосесията, твърди журналистката. А какво остава за простосмъртните дами, които след 3-4 месеца трябва да се разсъблекат на плажа. За да им даде шанс за повече самочувствие и като използва дългогодишния си опит от срещи с водещи световни диетолози, г-жа Крафт обединява най-правилните режими за хранене в своя програма за отслабване. Нарича я „Плаж“, за да напомня името за целта. Но в същото време обещава, че става въпрос преди всичко за здравословен режим. Като гаранция за сигурност я изпробвала най-напред върху себе си и свалила цели 18 кг.

Продължителността на диетата е 6 седмици. Основният й принцип е два пъти на ден коктейл, а вечер -истинска манджа. Тя е приготвена с правилно съчетание на продуктите, които са разделени в 5 групи. По време на диетата са забранени алкохолът, сладкишите, добавената сол и междинните похапвания, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Диетата „Бийч“ вталява сигурно и здравословно

  1. Въпросителна? каза:

    И какви са групите? Вие тук само споменавате за тази диета или я разкривате? Няма нито план нито нищо. Къде да намеря цялата диета?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *