Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как отслабва Кейт Хъдсън?

Съдбата на Кейт Хъдсън е предопределена от раждането й

 

кейт хъдсън

Дъщеря на холивудската звезда Голди Хоун, отгледана от пастрока си Кърт Ръсел, актьорството е нормалният път за нея. Затова няма нищо случайно в наградата „Златен глобус“ за ролята й във филма „Почти известни“ и поредицата от романтични комедии с нейно участие, но всъщност танците са голямата й мечта. А за да играе на Бродуей и да победи в шоуто „Танцувай със звезда“ се иска перфектна форма. Особено когато е родила две деца, а при първата си бременност е качила 27 кг. Едва ли има по-добър съветник за влизане във форма за пролетта от Кейти.

Клюката твърди, че актрисата се подлага на зверски диети. Тя обаче отрича категорично и обяснява, че красотата и фитнесът вървят ръка за ръка. Никой не става сутрин в 6, за да тренира за настроение, казва тя. Всички го правим, за да изглеждаме добре. Кейти тренира където и да се намира. Сутрин в 5 започва урокът й по пилатес. И така вече 15 години. Всеки път изпълнява различни упражнения, за да не привикне към тях. Когато е на снимки, винаги има в чантата си въженце и всяка свободна минута скача с него. Прави 150 подскока, почива малко и после още 150.

Кейти препоръчва на бъдещите майки да не се притесняват за формата си, а да следват знаците на собственото си тяло. Когато очаквала първия си син Райдър, непрекъснато се излежавала и ядяла сладолед. Когато родила, положила доста усилия да върне формата си, но успяла. На 32 и бременна за втори път, Кейт чувствала нужда да се движи непрекъснато. Затова никой от екипа на „Танцувай със звезда“ не разбрал почти до края, че тя очаква дете.

Актрисата е почитателка на детокс програмите. Прави по две на година. Тогава по 5-7 дни се храни „суперчисто“ и „суперполезно“ най-вече пие прясноизцедени сокове. През останалите дни яде това, което й се иска. Обожава паста, пица, хляб. Но следи за количеството. Има едно наум от времето, когато следвала съветите на диетолога си да приема продукти, богати на мастни киселини. И качила 3 кг, защото се оказало, че дневната й доза ядки била цели 3500 калории. Затова започнала да калкулира порциите си с мобилното приложение My Fitness Pal и да се спира, като стигне на дневна доза 1800 кал. Иска ли да свали килограми, се ограничава до 1500, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *