ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Народни рецепти за почистване на черни точки от лицето

Всъщност черните точки не са нещо страшно. Срещат се доволно често и има изпитани рецепти за премахването им в домашни условия. Ако не искате да поверите грижата за кожата си на козметик – заемете се сами.

черни-точки-по-лицетоСамо не забравяйте, че е нобходимо да сте последователни. И да имате грижата за добрата хигиена: нали не искате да си “организирате” някоя инфекция, от която животът ви ще се усложни повече отколкото от черните точки!
Ето няколко изпитани рецепти от www.100trav.com, които ще ви помогнат в грижата за чисто и свежо лице!

* Вземаме една супена лъжица захар, един суров яйчен белтък и ги разбиваме добре. Половината от тази пухкава маска нанасяме върху лицето и оставяме така до пълно изсъхване. След това нанасяме и втората част, като отново изчакваме да изсъхне, и отмиваме добре с хладка вода.

* Две чаени лъжички лимонов сок смесваме с един суров яйчен белтък и две чаени лъжички сок от алое. Разбиваме сместа добре с миксер. Получената маса нанасяме върху лицето и оставаме така 15 минути. Отмиваме с хладка вода.

* Две супени лъжици хума разбиваме с малко вода до получаването на гъста кашичка, с която намазваме цялото лице. Внимаваме да не попадне в очите! След 10 минути измиваме обилно с хладка вода.

* Намазваме лицето с кисело мляко и държим маската 15 минути. Измиваме подробно.

* Смесваме щипка сол, чаена лъжичка лимонов сок, чаена лъжичка кислородна вода (от аптеката) и две чаени лъжички пяна за бръснене. Подготвяме лицето с топъл компрес или парна баня и нанасяме сместа върху проблемните участъци. ВНИМАНИЕ! Тази маска не бива да се държи повече от две минути!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *