ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билкова рецепта от Тибет поддържа тялото младо и здраво

В края на 19-и век един англичанин, биолог по професия, поеме към Тибет с цел търсене на нови биологични видове.

Тибет
Пътувайки към Тибет той попада в няколко интересни села, далеч от низините на Азия. С изненада установява, че в тях живеят хора, които са страшно младолики. 

Пътувайки към Тибет той попада в няколко интересни села, далеч от низините на Азия. С изненада установява, че в тях живеят хора, които са страшно младолики. Така например неговият 78-годишен домакин изглежда като 40-годишен.

Въпреки че е настоятелен и иска да разбере на какво тези хора дължат младостта си, в първите дни местните крият своята тайна После обаче се сприятеляват с него и му показват билкова смес, която ги поддържа вечно млади и здрави.

Биологът установява, че въпросната билкова смес има тонизиращо и пречистващо действие. Освен това никак не е лоша на вкус.bezsmatniche

Вълшебната рецепта включва следните билки: жълт кантарион, безсмъртниче, брезови пъпки и лайка. По 100 грама от изброените билки се смесват в подходящ съд. От тази смес се взима по 1 с.л. и се залива с половин литър вряща вода. След около 20 минути се прецежда. По желание можете да подсладите чая с мед. Половината от течността се изпива на гладен стомах половин час преди закуска. Останалата част се изпива малко преди лягане.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *