Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебни кристали крият тайната за нашето здраве

Днес кристалите са една от най-актуалните тенденции в бижутата и мнозина се опитват (успешно или не) да се възползват от лечебните им свойства

 

Лечение-с-кристали

Всъщност вярата в изцелителната сила на тези красиви и тайнствени камъни датира от хилядолетия. Кристалите носят в себе си уникално съчетание от енергиите на огъня и слънцето, луната и останалите планети от слънчевата система. И ако обичайните за нас лекарствени средства като таблетките и хирургичния скалпел работят само върху физическото тяло на пациента, то вибрациите на камъните оказват влияние на центровете на духовната енергия, като ги привеждат в синхрон с космическите.

Но не очаквайте от тях ефект на суперхапче – не е достатъчно просто да се издокарате с красиво бижу, за да се отървете чудотворно от здравословните си проблеми. Кристалите по-скоро „водят“ човека по пътя на изцелението. Със своята енергия те въздействат на кармичното тяло, върху веригата от причини и следствия в поведението, в действията и ги променят постепенно, като разплитат кармичните връзки. Така от живота на притежателя на кристал лека-полека си отиват депресията, стресът, постоянните неразрешими проблеми, страховете и неприятностите. И се дава възможност да се Започне нов етап от житейския път.

Камъните въздействат на ментално ниво, върху начина на мислене, като изтласкват на повърхността скритите в подсъзнанието негативни мисли и нагласи, работят ползотворно над тях, преобразуват ги. Под влиянието на кристалите човек осъзнава причините за своите болести и жизнени неуспехи и се учи да ги преодолява. Те засягат и емоционалния план от съществуването ни, като успокояват и ни помагат да преосмислим възникването и изразяването на чувствата, блокират негативните емоции и свързаните с тях комплекси. Това е изключително ценно, тъй като човек трябва да се пречисти от емоционалните токсини, за да настъпи изцеление във физическото тяло.

По пътя на прекия контакт кристалите действат непосредствено на тялото на своя притежател чрез масаж на определени точки. Чрез допира до кожата се променят нейните физически и химически характеристики, като се задействат оздравителни биохимични реакции. Масажът на определени точки влияе добре както на самочувствието и настроението, така и на цялостното здравословно състояние, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *