Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Смъртоносен аборт по рецепта от интернет

Многодетна майка от Великобритания почина, след като се опита да направи аборт вкъщи с “народно средство”. Рецептата взела от интернет.

abortion-by-amelee38-годишната жена прочела в един от женските сайтове, че може да се освободи от нежелания плод, като изпие една чаша концентриран оцет. Още същия ден тя пробвала рецептата и само няколко часа по-късно била мъртва, разказва medikforum.ru по информация от британски медии.

Новината за нова бременност шокирала майката на пет деца, поясняват изданията. Никой не казва защо тя не се е обърнала за съдействие към медицинско лице. Споменава се обаче, че не е слушала сериозно съветите на гинеколога и не вземала мерки за безопасен секс. Вместо да постъпи в здравно заведение за аборт, тя предпочела да се справи сама.
В интернет на тази тема са посветени множество сайтове, които описват как може да се прекъсне бременност, са заявили в коментарите си британски следователи. Жената избрала твърде радикален начин и го приложила, без да потърси друго мнение, без да провери не е ли опасно. Без да мисли.

След като решила, че “целебната напитка” ще я избави от проблемите й, жената я изпила. Почти веднага след това припаднала; близките й извикали линейка и тя срочно била откарана в болница. За жалост лекарите не успели да я спасят.

Публикациите за тази история завършват със съвети към потребителите в интернет – да не се доверяват на всяка публикация в мрежата. Самолечението може да бъде опасно, дори смъртоносно.

Анкета на Острова е установила, че всяка втора жена си поставя сама диагнозата за здравословен проблем, четейки информация в интернет. Британската здравна система предоставя безплатно лекарствата, изписани от лекуващия лекар. Доста пациенти обаче предпочитат да си купуват сами медикаментите, за които са прочели в мрежата.
Защо? 25% от жените твърдят, че се страхуват от лекарите. Други 10% предпочитат да мълчат за проблемите си, за да не тревожат близките си. Още 5% търсят специалист средно около година след началото на болестта – защото се надяват проблемът да се реши сам.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *