ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 рецепти против бяло течение

Лека форма на бяло течение се получава от някакво замърсяване, инфекция, настинка и много често се среща при жени с постоянен запек.

Много е важно да поддържате добра хигиена и да вземете мерки за редовно ходене по голяма нужда. Изберете една от следните рецепти и премахнете проблема си.

Рецепта 1: цвят от полски мак – 30 гр; корени от сладка папрат – 30 гр; плод от анасон – 40 гр; цвят от бъз – 30 гр. Всички съставки се смесват добре и от тях се вземат 2 супени лъжици, които се слагат в 500 мл вряща вода. Оставя се на слаб котлон да ври 5 минути. Прецежда се като изстине след около 1 час. Разделете отварата на три равни части и пийте 15 минути преди храна.

Рецепта 2: листа от живовляк – 20 гр; корен от бял оман – 30 гр; корени от сладка папрат – 30 гр; корен от ружа – 30 гр; Смесват се добре и от тях 2 супени лъжици се варят на слаб огън в 500 мл вода за 10 минути. Прецежда се след 30 минути и се пие три пъти на ден, след като се нахраните. Пие се с 1 чаена лъжица мед.

Рецепта 3: листа от бреза – 60 гр; риган – 60 гр; корен репей – 100 гр; корен бял оман – 100 гр; корен глуфарче – 100 гр; коприва – листа и стебла – 100 гр. Две супени лъжици от тази смес се варят 5 минути на слаб котлон в 600 мл вода. Прецеждат се след половин час и отварата се разделя на 6 равни части (можете да ползвате малки бурканчета с капачки). Всяка доза се изпива 15 минути преди храна и 30 минути след храна.

Освен една от тези отвари, пийте сутрешното си кафе с една лъжичка мед, взесто захар или подсладители. Яжте сини сливи, в зависимост от сезона пресни или сушени, за да подпомогнете храносмилателната си система. Не трябва да пропускате и един ден без да сте ходили по голяма нужда, тъй като натрупвате токсини в организма си.

 

 

Природолечение на влагалищни възпаления

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *