Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Още доказателства за това, че молитвата лекува!

Благотворно е влиянието на молитвата на кръстното знамение върху човека – при всички участници в експериментите се стабилизирало кръвното налягане и се подобрили показателите на кръвта

 

молитва

Удивителното било, че показателите се променяли точно в нужната за излекуването посока: при хипотониците налягането се повишавало, а при хипертониците се снижавало.

Било установено също, че ако човек се прекръствал небрежно, без да събере правилно трите пръста, или не докосвал необходимите точки (средата на челото, слънчевия сплит, дясното и лявото рамо), то положителният резултат от въздействието бил много по-нисък или въобще липсвал.

Специалистите измерили оптическата плътност на водата преди и след прекръстването и освещаването й и установили, че тя се повишавала: ако я прекръстел мирянин – почти 1,5 пъти, а при освещаването й от свещеник – 2,5 пъти! Излиза, че водата „различава“ степента на освещаване – от мирянина и от свещеника. Освен това тя сякаш различава смисъла на произнасяните над нея молитви, запомня това въздействие и го съхранява колкото е необходимо във вид на увеличаване на оптическата плътност; като че ли се насищала със светлина. Човешкото око; разбира се, не може да улови тези целебни изменения в структурата на водата, но спектрографът дава обективна оценка на това явление, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *