Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Няма ли да свършва вече тази зимна депресия?

След разопаковането на подаръците и вдигането на последната наздравица нещата придобиват доста притихнал вид

 

депресия

Наляга ни тиха следпразнична депресия. Допреди няколко седмици домът е бил претъпкан с любов и с хора, а сега изведнъж отново по кожата пъпли неуютната празнота. Не пропадайте в Заешката дупка без време. Има начин да се противопоставите на чувството, което ви хваща за гушата. НАПРАВЕТЕ СПИСЪК С ПОЗИТИВНИТЕ НЕЩА. Опитайте се да съберете на едно място всичко, което ви е усмихвало по време на празниците.

Напишете нещата, за които сте благодарни. Напишете това, което ви тормози, и чувството, което изпитвате в момента на писане. Винаги когато ви налегне депресия, погледнете към нещата, които ви карат да се чувствате щастливи. Изведнъж животът ще стане още по-важен и прекрасен. НОРМАЛНО Е ДА СТЕ ТЪЖНИ. Без значение колко безрадостно се чувствате, не трябва да се предавате. Не позволявайте на мисълта, че нищо няма значение, да се шмугне у вас. Съвсем житейско е от време на време човек да се чувства няколко нива по-надолу в емоционален план. Не губете надежда, че съвсем скоро отново ще посрещате слънцето със светло сърце. ОБАДЕТЕ СЕ НА ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА. Едно от най-полезните дела срещу следпразничната депресия е да поканите приятел или друг близък човек на среща. Споделянето на нещата, които ви тревожат, със сигурност ще ги направи по-леки, след като ги изразите гласно. Ако нищо от горните препоръки не свърши работа, облегнете се на РИБЕНОТО МАСЛО. Нека не ви звучи прекалено налудничаво, но то върши чудеса за настроението и бори доста успешно депресията. Съдържанието на мастните киселини омега-3 в него е най-добрият природен враг на депресията. Освен това му се приписват превантивни свойства срещу диабет и сърдечносъдови заболявания. Да не говорим, че подобрява метаболизма, което е добре, в случай че прекалите с неособено полезните храни. А и е един от най-великите подаръци за кожата, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *