ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Счупена ръка спаси живота на 11-годишно момче

deteСчупена ръка спаси живота на 11-годишния Джеймс Уишарт. Момчето посетило болнично заведение заради пострадала китка, но лекарите установили, че е с тежко сърдечно заболяване, пише „Дейли мейл“.

Джеймс от Бристъл, Великобритания, разказва как е счупил ръката си по време на урок по джудо. Той претърпял операция поради счупената си китка, но по време на лечението докторите установили, че сърцето му не функционира нормално. Той бил диагностиран със субаортна стеноза – състояние, което не позволява достигането на достатъчно кръв до сърцето.

Шокираните родители Хейли и Стив са категорични, че синът им нямал никакъв шанс да оживее без лекарска намеса.dete2

Преди Джеймс да влезе в операционната заради счупената китка, баща му даже се пошегувал с него и му казал да не се страхува, тъй като няма да му оперират сърцето. Но след операцията, лекарите установили, че момчето не е добре със сърцето и веднага го изпратили при специалист. Джеймс претърпял животоспасяващата операция за разширяване на стеснения изходен тракт под сърцето.

dete5„Ако колегите не бяха открили проблема, Джеймс вероятно нямаше да оцелее“, коментират лекарите.

Момчето вече се възстановява и дори планира да продължи с обучението по джудо.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *