Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Болестите, които ни правят агресивни

Случват ли ви се необясними пристъпи на злоба и агресия? Знайте, че те могат да са белег не толкова на лош характер, колкото на скрито протичащи опасни заболявания.

agressiaПри всички случаи пристъпите на агресия – ваши или на ваш близък – налагат коментар от специалист. Не отлагайте срещата с него: агресивните изблици могат да са сигнал за поне 6 опасни заболявания!

Хипертериоза. Така се нарича хиперактивността на шитовидната жлеза, при която се произвежда прекалено голямо количество тироиден хормон. Този хормон именно провокира състоянията на гневливост; много често описаното отклонение се наблюдава у жените.

Захарен диабет. Гневът е резултат от дисбаланс на химичните вещества в главния мозък. Този дисбаланс на свой ред може да е зависим от колебанията в стойностите на кръвната захар.

Депресия. Често се забравя, че депресията – това не е само униние, потиснатост и безпокойство, обясняват от medikforum.ru. Признак на депресията е и раздразнителността, преминаваща в безпричинен гняв.

Болест на Алцхаймер. Проблемът е в това, че при Алцхаймер страда лобната част на мозъка, а тя е отговорна за личностните характеристики. Характерът на човека с Алцхаймер няма как да се промени към по-добро.

Инсулт. Ситуацията е като при Алцхаймер: инсултът също уврежда лобната част на мозъка.

Чернодробни заболявания. Хепатитът и цирозата причиняват т.н. чернодробна енцефалопатия – навъзпалително заболяване на главния мозък, което също променя реакциите и поведението на засегнатия човек.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *