Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

10-те важни съвета на Баба Ванга за правилно хранене и отлично здраве

Правилно хранене – какво трябва да знаете?

vangaЛегендарната пророчица Ванга е помогнала на хиляди хора с ценни съвети. Освен за личния живот, понякога Ванга е давала съвети и за здравето на хората, които са я посещавали. Вижте 10-те нейни съвета за правилно хранене и отлично здраве.

1. Недейте да тровите земята – тя ни храни! Хората се разболяват от рак, плъзнаха какви ли не болести… Вразумете се, иначе ще страдате!

2. Цветята са живи същества, не ги късайте! Те излъчват енергия, дават сила. Можете да разберете дали в една къща цари любов и хармония по цветята, които растат в нея.

3. Светът е започнал с билки – запомнете го! Но билките на всяка страна лекуват само хората, които живеят в нея! Всеки трябва да се лекува със своите билки!

4. Запомнете – лекарствата затварят вратите, през които могат да влязат билките и да излекуват болния организъм. За всяка болка има билка!bilki

5. Никога не прекалявайте с химикалите, торовете, защото ще отровите храната!

6. Дори да сте болни, не се плашете! Имайте вяра – тя ще ви излекува!

7. Медицината може да направи чудеса, но и Бог прави чудеса!

8. Повечето болести идват от простуда. Затова не стойте на течение, не стойте на влага и не пийте студена вода.

9. Не бъдете нервни, не живейте със страх! Ако трябва, прегледайте се на невролог, отидете на лечебни бани, успокойте се! Със страх не се живее!

10. По-страшно от най-лошата болест е отчаянието! Не се отчайвайте, защото то разяжда отвътре. Гледайте на живота по-ведро!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 4 до “10-те важни съвета на Баба Ванга за правилно хранене и отлично здраве

  1. Христо каза:

    Баба Ванга няма как да е казала и никога не би казала „Ако трябва, прегледайте се на невролог“ и „Гледайте на живота по-ведро“ – първото на отговаря на светогледа й, а второто на речта й! Не че няма логика в казаното, но да се слагат нечии размишления в устата на Баба Ванга е гнусно.

  2. Мая Попова каза:

    Абсолютно съм съгласна ! То ва могат да бъдат 10 важни правила, съвети или каквото щеш, но нямат нищо общо с храненето.

  3. anonymous каза:

    И какво общо с храненето има тази статия. Публикувате просто за да трупате статии, имам чувството, че дори не сте прочели съдържанието на статията преди да му изтипосате едно заглавие.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *