ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Чудотворна смес от мед и лимон прави очите ни по-здрави

Консумирайте мед и лимон, радвайте се на отлично зрение

Всички хора, които имат проблеми със зрението могат да си отдъхнат, защото съществува съвсем лесен и натурален метод за подсилване на зрението. Не само, че прави очите по-силни, но тази чудодейна смес може да ни избави от досадните очила и да ни помогне да смъкнем диоптрите.

limon i med

Хората, които вече се довериха на изпитаната рецепта, твърдят, че тя е наистина магическа и освен това укрепва и подмладява организма.

Най-важното от всичко обаче е това, че е много достъпна, лесна и изобщо не е скъпа. Всеки може да си я направи сам у дома. А ако сте достатъчно упорити и често я правите бързо ще се уверите в ползотворното й действие върху зрението.

Доволните хора, които вече я изпробваха посочват, че има реални случай на хора, които са успели да смъкнат диоптър от  минус 4 до минус 2.

Другото благотворно влияние е върху кожата. Тя става значително по-гладка, мека на допир и хидратирана.

Има и още едно полезно влияние, което би успокоило доста хора с чувствителната тема „косопад“, а именно, че косата става по-гъста и лъскава, но най-хубавото е, че може да възвърне цвета си ако е започнала да посивява.

limon i medІ

Ето и самата рецепта:

Необходими са ви следните продукти: 200 гр. ленено масло, 4 лимона, 3 глави чесън и кг. мед.

А ето и как се приготвя: 4те лимона се разделят на два обелени и два с кората и се смилат, след това се добавя намачкания на каша чесън. После се добавят лененото масло и медът и така всичко се разбърква добре, за да се напълни в стъклен буркан с капачка.

Така получената смес трябва да се държи на хладно и тъмно място – за предпочитане е в хладилника. Всеки ден се взима от нея по една супена лъжица преди хранене, докато бурканът свърши и след това се прави ново количество.

Добре е да знаете, че сместа не трябва да се бърка с метална лъжица, по-добре използвайте дървена или пластмасова, защото металът „убива“ полезните вещества. Няма ограничения за това, колко дълго ще правите рецептата, това зависи от вашето общо усещане за укрепване на организма и как се подобрява зрението ви.

Тренажорните очила помагат при проблеми със зрението

 

 

Броколите имат потенциала да се борят с рака

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 2 до “Чудотворна смес от мед и лимон прави очите ни по-здрави

  1. HAYRİ KALE каза:

    Az neznam tova onova ,no sım kato jelazo.Kak stana tova li?
    Byah strashno bolen -sortse ,bıbretsi i idmnogo pushih. KAK Lİ

    1.- 2 L.TRA LİMONOV SOK
    2.-40 BROYA STİP CHESIN
    3.-1Stıklen burkan ili shishe oblitsovan-o s aliminyum folyo

    chesına se machka s dırvena lıjitchka i se slaga v shisheto s limonoviya sok.zatvarya se kapachkata i vseki den nay malko 2 pıti se bırka bez da se otvoti kapaka . 25 dena taka se i na 25 den se pocva da se pie po 50 gr. sutrin na gladno 30 min. predi zakuska.3-4 dena e mnogo gadno no posle se svikva . zapushi si nosa i taka piy 🙂
    A z se otırvah ot 3 operatsii i sım mnogo dobre sega, bez problemi .

  2. Жана каза:

    Тази чудотворна смес, може и да е здравословна, но в никакъв случай не сваля диоптри. Лично я изпробвах, дори повторих и резултати няма. Никакви подобрения на кожа или на зрение. Много са ви гръмогласни заглавията, разбирам, че трябва да привличате слушатели, но стрете да подвеждате и преувеличавате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *