ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Какво е да имаш 20 кила излишна кожа?

Англичанка отслабна със 138 килограма, след като претърпя гастрошунтиране. Наложи й се обаче да понесе още една операция, при която бяха изрязани от тялото й 20 килограма излишна кожа.

gastroshuntirovanie349-годишната Паулин Гибънс тежала 252 килограма, разказват от medikforum.ru. Този тип затлъстяване причинява диабет от втори тип; хората с подобно тегло във Великобритания имат право на безплатна операция, при която се умалява оперативно обемът на стомаха им и те не могат да поемат голямо количество храна.

Паулин започнала да напълнява още в детството си, когато й се родило братче. Момичето се чувствало пренебрегнато и се утешавало с храна. Това продължило и след като се омъжила, тъй като се оказало, че не може да има деца.

През 2011 година Паулин получила право на гастрошунтиране и за няколко месеца след операцията смъкнала 138 килограма. Тя дори не си представяла, че заедно с това ще се появи нов проблем. При бързото стопяване на килограмите кожата й буквално увиснала до петите – площта й се оказала твърде голяма за новото тяло. Тогава Паулин кандидатствала за повторна операция, тъй като кожните гънки не й давали възможност свободно да се придвижва. През лятото на 2013-а лекарите изрязали от тялото на отслабналата жена цели 20 кила излишна кожа.

Сега Паулин е истински щастлива: има свобода на движенията и се чувства много по-здрава. Тя е решила да започне да спортува, за да отслабне още – но без да си докарва нови проблеми с кожата.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *