Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уникални бабини рецепти против алкохолизъм! Билкови методи за отказване от алкохола

За ефикасно отказване от алкохола: Изберете от тези 8 лесни и достъпни бабини рецепти

отказване от алкохол
Руската народна медицина изобилства от рецепти против алкохолизъм

Причините за възникване на алкохолизма са разнообразни. Те могат да бъдат: ранен контакт с алкохол, генетични фактори, депресия, стрес.

Ето признаците на алкохолизъма: повечето зависими от алкохола нямат проблем да пият сами, появата на ритуали, свързани с пиенето, агресия към роднини или напълно непознати хора, загуба на интерес към любимите занимания, загуба на памет.

Всички знаем или поне сме чували за звезди от родната и световната сцена, които са имали или имат проблеми с алкохола. Някои от тях лекуват зависимостта си в скъпи клиники и въпреки това не могат да се отърват от този лош, пагубен, а понякога и смъртоносен навик.

Напоследък в руската преса се появиха множество публикации, свързани с положителната промяна в имиджа на голямата руска звезда Алла Пугачова. Певицата преди време се сдоби с близнаци, след като сурогатна майка износи децата й, заченати с материал от доста по-младият й спътник в живота. Няма да изпадаме в светски подробности, те са тема на сайтове с едно по-друго съдържание. От онова, което се случва с Алла Пуачова по-любопитно е, че тя е успяла за надвие зависимостта си към алкохола и други стимуланти, благодарение на руската медицина. В няколко руски медии, като сайта medportal.ru,  дори бяха публикувани рецептите, които са помогнали на гранддамата да добие този нов и свеж вид, който тя демонстрира по Коледа.

рецепти против алкохолизъм
Алла Пугачова е преодоляла зависимостта благодарение на методите за отказване от алкохола, които ще ви споделим в тази статия

Опитайте и вие да помогнете на любим или близък човек да превъзмогне зависимостта към алкохола с билки. Ако сте достатъчно упорити добрите резултати няма да закъснеят.

Бабини рецепти срещу алкохолизъм

1.Чай от репей: Репейът е известен със своите детоксификационни свойства и може да помогне при оттегляне от алкохол. За приготвянето на чай от репей, използвайте сухи корени на репей. За 1 чаша чай. Варете 1 чаена лъжичка смлян репей в 250 мл вода за около 10-15 минути. Прецедете и консумирайте преди ядене.

2.Чай от коприва: Копривата е богата на хранителни вещества и може да помогне за възстановяването на организма след употребата на алкохол. За 1 чаша чай, използвайте 1 чаена лъжичка сухи листа на коприва, залийте с 250 мл вряла вода. Оставете да кисне за около 5-10 минути. Прецедете и пийте.

3.Чай от мента: Ментата има успокояващ ефект върху нервната система и може да помогне да се справите със стреса. Той често се среща при отказването от алкохол. За 1 чаша чай, използвайте 1 чаена лъжичка сухи мента, залийте с 250 мл вряла вода и оставете да кисне за около 5-10 минути. Прецедете и пийте.

4.Чай от розмарин: Розмаринът е известен със своите тонизиращи свойства. Той може да помогне да се поддържа енергия и бодрост по време на отказване от алкохол. За 1 чаша чай, използвайте 1 чаена лъжичка сухи розмаринови листа, залийте с 250 мл вряла вода. Оставете да кисне за около 10-15 минути. Прецедете и пийте.

5.Чай от лайка: Лайката е известна със своите успокояващи и антистресови свойства. Тя може да помогне да се справите със стреса и тревожността, които често се срещат при отказване от алкохол. За 1 чаша чай, използвайте 1 чаена лъжичка сухи цветове на лайка, залийте с 250 мл вряла вода. Оставете да кисне за около 5-10 минути. Прецедете и пийте.

6. Рецепта с мащерка, червен кантарион и пелин. Вземете 4 супени лъжици мащерка, 1 чаена лъжичка червен кантарион, 1 чаена лъжичка от билката пелин. Тази смес се разбърква се и се смила. Вземете 1 супена лъжица от сместа , изсипете я в 250 мл вряща вода и запарвайте в продължение на 2 часа. Щом изстине филтрирайте. Пие се по една кафеена чаша 3-4 пъти на ден. Курсът на лечение е 3 месеца.

7. Рецепта с дафинов лист, корен от девисил и водка. Вземете 2 броя дафинов лист и две супени лъжици изсушен или пресен корен от девисил. Изсипете 250 мл водка. Тази смес трябва да кисне за 2 седмици. Разбърква се от време на време. Инфузията предизвиква отвращение към алкохола. Пие се когато зависимият е подготвен психически за това.

8. Рецепта с лавандула, трепетлика и лимонена вода за отказване от алкохола

2 лимона се смилат както са с корите или се пускат през блендера. Заливат се със 1 000 мл вода и се варят в продължение на 30 минути на слаб огън. Оставете сместа да изстине. Към нея прибавете силна настойка от лавандула и трепетлика. От двете билки се слагат по две супени лъжици. Заливат се с 250 мл вода,  вари 3 минути, след което се прецежда. Като добавите билките в лимонената вода се пие по не повече от 150 мл на ден.

Преди да започнете да използвате билкови средства, консултирайте се със своя лекар, особено ако имате някакви здравословни проблеми или приемате лекарства.

Алкогард за отказване от алкохола
АЛКОГАРД – първата научно обоснована билкова формула за отказване от алкохола!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Уникални бабини рецепти против алкохолизъм! Билкови методи за отказване от алкохола

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *