ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Напукани пети ли имате? Ето решението!

napukani peti
Напукани пети

Предлагаме на вниманието ви 3 ефективни рецепти с природни средства срещу напукани пети . Изсушаването на кожата обикновено става причина за преждевременното й стареене.

А когато това се случва в областта на петите, се появяват пукнатини. Те не само влошават естетическия външен вид на стъпалата, но са и страшно болезнени.

1. Направете каша от един добре узрял банан. Нанесете я върху петите си, а след това ги покрийте подобно на компрес. Оставете плодът да подейства около 15-20 минути, след което измийте краката си с топла вода. Повторете процедурата толкова пъти, колкото е необходимо.

2. Лимоновият сок омекотява загрубялата кожа. Напоете памучен тампон в лимонов сок (прясно изцеден). Поставете тампона върху засегнатата кожа. Прикрепете го за час-два или за цяла нощ. Правете процедурата няколко пъти.

3. Сложете сока от един лимон в леген с топла вода. Накиснете стъпалата си за 15 минути. След това ги подсушете и ги намажете с олио или зехтин. Процедурата се прави в продължение на седмица.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 3 до “Напукани пети ли имате? Ето решението!

  1. Мария каза:

    Балсама за пети на Flexitol е много ефикасно средство. Хидратира и изглажда загрубялата кожа. Предлага се в аптеките.

  2. Чочо каза:

    Този балсам Flexitol има ли го по аптеките, че петите са ми много зле. Срам ме е от приятелката.

  3. Боби каза:

    По- добро средство от балсам за пети на Flexitol не съм открила. Петите ми стават меки и гладки. Едновременно изглажда и хидратира загрубялата кожа .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *