Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечение на простатит с круши

Крушата е обичан плод, известен на човечеството от векове. Тя е сред онези дарове на природата, които едновременно хранят и лекуват.

krushiОтварата от круши помага за лечение при проблеми със стомашно-чревния тракт. Компотът от круши съдейства за по-бързо оздравяване при кашлица и пристъпи на задух.

В народната медицина при силно главоболие се препоръчва силна, наситена крушова отвара, разказват от travoved.ru. Прилага се и при бъбречнокаменна болест. На диабетиците круши в менюто се препоръчват за заздравяване на капилярите.
Популярно лечебно средство от круши народните целители прилагат при простатит. Ето рецептата:

* Една чаша сушени круши се накълцват и кипват в половин литър вода. Отварата се оставя да почива четири часа, след което се прецежда. Течността се приема 3-4 пъти на ден по около 100 милилитра. Първите промени към подобрение на проблемите с простатата се проявяват след няколко дни.

Крушата е естествен антибиотик. Листата й се използват при лечението на дерматит и гъбични заболявания. В половин литър вода се варят една чаша крушови листа. След като кипне, отварата се слага за 2-3 часа на слаб огън. След това се оставя да изстине. В студената настойка се топят тампони и с тях се обработват проблемните места.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *