Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народна медицина при пиелонефрит

Прави се смес от 200 грама сухи или пресни вишневи дръжки, плод от шипка, листа от леска. След смесването им се смилат в машинка за месо. Към получената смес се добавя още по 100 грама смляно пъпешово семе и царевична коса. Цялата смес се изсипва в 5 литра вода и се вари докато отварата остане 1 литър. Към този литър се добавя 300 грама захар и отново сместа се слага да ври докато остане 700 мл. Прецежда се , оставя се да изстине и се пие 3 пъти на ден, 5 минути преди ядене по 1 кафена чаша.

В 2 литра вода се слага 100 грама семе от пъпеш, 100 грама плодове от шипка, 30 костилки от череши и 200 грама мед. Варят се 30 минути на слаб огън. След изстиване към отварата се прибавя 100 грама ракия. Пие се по 1 кафена чаша 3 пъти дневно 2 часа преди ядене. При тези, които са я опитали 10 пъти пиелонефрита е напълно излекуван.

Смес от 2 части брезови листа, овчарска торбичка, водно пипериче, бял имел и полски хвощ и 1 част ленено семе и кисел трън. От сместа се вземат 2 супени лъжици и се сипват в 600 мл кипяща вода, ври 3 минути, след което кисне 30 минути. Пие се 6 пъти дневно 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *