ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Бременност след химиотерапия: възможно ли е?

43-годишна жертва на рака роди дете въпреки лекарската прогноза, че след интензивната химиотерапия ще бъде безплодна.

betАнгличанката Бет Брайянт се разболяла от рак на дебелото черво през 2008 година, описва историята й medikforum.ru. Туморът можел да се оперира и това било направено, но последвало дълго интензивно лечение, с още няколко интервенции и химиотерапия. В крайна сметка ракът бил победен.

Семейството на Бет се примирило с вероятността от безплодие, но то вече имало две големи момчета, а по-важно от всичко било нейното спасение. Фамилията заживяла по-спокойно, оставяйки зад гърба си един труден период.
И тогава се случило чудо: Сара забременяла! Зарадваната жена приела, че третото й дете е дар от небето – нещо като компенсация за преживените страдания.

Отначало Бет и съпругът й дори не отишли на лекар, защото не им се вярвало това да е възможно. От суеверие Бет мълчала – смятала, че ако заговори за бременността си, ще изгуби детето. Когато бременността напреднала, тя все пак отишла в болницата. До раждането здравето й било под контрол и нищо страшно не се случило.
Ето как щастливо е завършила тази битка на една жена с неходжкинския лимфом на дебелото черво. Това е петият по разпространение вид рак във Великобритания, който се диагностицира у 11 500 човека ежегодно.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *