Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народни рецепти за чисти кръвоносни съдове

Очистването на кръвоносни съдове от холестеринови плаки дава резултат само ако са изпълнени цял комплекс от условия.

SONY DSCС годините нашите кръвоносни съдове губят еластичността на стените си и стават по-слабо пропускливи заради наслояването на стените им с холестеринови плаки. Реална става заплахата от запушване, спукване – все лоши неща, които понякога водят до ранна смърт. Спасението е в промяна на начина на живот: нужно е правилно хранене, подходящ спорт, а не на последно място – приложение на изпитани от поколенията рецепти за подобряване тонуса на кръвоносните съдове. Ето няколко от тях, събрани от www.100trav.ru ! Преди да ги приложите, помислете дали сте изхвърлили от хладилника следните лоши храни: маргарин, сланина, пастети, полуфабрикати, консерви с месо, топено сирене, сметана.

1. Смиламе 4 лимона с кората и обелените скилидки от 4 глави чесън. Слагаме получената маса в трилитров буркан и я заливаме с 2.5 литра преварена топла вода. Слагаме капаче и оставяме да престои три денонощия. Прецеждаме и съхраняваме на хладно. Пие се по една чаша на ден, разделено на няколко приема.

2. Вземаме по 250 грама хрян, чесън и лимон, смиламе всички ингредиенти и ги заливаме със 100 грама преварена вода. Оставяме получената маса в хладилник за 24 часа. Взема се по една супена лъжица 30 минути преди хранене, три пъти на ден.

3. Две супени лъжици корени от валериан се смесват с чаша семе от копър, две чаши мед и два литра гореща преварена вода. Сместа трябва да се запари в термос. След като се охлади – прецеждаме. Взема се по една супена лъжица дневно на гладен стомах.

Антибактериална възглавница от мериносова вълна – за спокоен и качествен сън

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *