ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Очистване на стомаха и панкреаса – народни рецепти

Болестите, които измъчват стомаха, обикновено са свързани с повишена киселинност на соковете. Става дума за гастрит, язва, но също така за полипи и рак.

palno_koremcheПанкреасът е по-сложно нещо: чрез отделянето на сокове участва в храносмилането, но в същото време изработва хормони и чрез тях работи за регулацията на обменните процеси. Изключително важно е тези два органа да не са затормозени от токсини и възпалителни процеси. Как става очистването им, описват от web-zdrav.ru.

* Очистване на стомаха и панкреаса с праническа вода. Тази вода е с енергетично зареждане според йога-теориите. Водата се зарежда, като се прелива от съд в съд 35 или 42 пъти. Това става на открито или в краен случай край отворен прозорец. Тогава водата се насища с прана и кислород. Погълната, тя потиска развитието на патогенни микроби в панкреаса и стомаха. Обновява лигавиците и насища организма с енергия. Водата, с която работим, трябва да е гореща или току що преварена. Пие се сутрин, веднага след събуждане.

* Народни методи за очистване на стомаха. Процедурата се прави три часа след вечеря. В литър топла вода се разтваря една супена лъжица сол или сода. Изпивате половин литър, като стоите с изправен гръб. Изчаквате пет минути, след което предизвиквате повръщане. След малко изпивате втората половинка от посолената вода и повтаряте процедурата. Ако втория път повръщате мътна течност, направете си още половин литър вода със сол или сода и повторете процедурата отново.

* Очистване на панкреаса с магданоз. Вземете 2 кг магданоз и го прекарайте през мелничка за месо. Поставете го в 5-6-литрова тенджера и го залейте с три литра селско мляко (непастьоризирано). Варете го на слаб огън час и половина, докато се получи кашица. Един цял ден ядете само нея на малки порции. Очиства не само панкреаса, но и ставите!
Очистващи функции имат и някои храни: мед, банани, печени картофи, стафиди, кервиз, зелени чушки. Освен това – соковете от моркови и червено цвекло.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *