Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как лесно и бързо да преборим депресията след загуба на работа?

Причините са различни: съкращаване на щата, задкулисни войни, провал на важен проект

 

депресия

Въпросът дори не е в загубата на ежемесечния доход, а в загубата на делото, на което сте посвещавали голяма част от живота си.

Какво да се направи?

Първо трябва добре да се наспите и да приведете мислите си в ред. Съдбата ви е предоставила непланиран отпуск. Разходете се, почетете, изобщо -насладете се на отдиха
– дайте си седмица време напълно да се изолирате.

След необходимия таймаут пристъпете към сериозно търсене на ново място. Свържете се с ваши познати, работещи в същата област като вас, и им кажете, че търсите работа – този метод е много по-полезен от агенциите за намиране на работа.

Всеки може да попадне в ситуация, когато е останал без средства. Паниката и страхът са напълно разбираема реакция.

Какво да се направи?

Забранете си всякакви пораженчески мисли и пристъпете към действия. Огледайте се и помислете какво бихте могли да продадете в случай на крайна необходимост. Обърнете се за помощ към роднини и приятели – те могат да ви заемат известна сума на първо време.

Направете ревизия на знанията и уменията си. Дори ако нямате сигурна професия зад гърба си, спомнете си какво умеете да вършите добре: да плетете, да шиете, да рисувате, да готвите, да снимате, да превеждате – всичко това можете да предложите като услуги чрез вестници, интернет, познати, пише вестник „Феномен“.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *