Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Разводът разболява

Оказва се, че разводът може да стане причина за влошаването на здравето на жената, като провокира заболявания, свързани с половата сфера и сърдечносъдовата система

 

12

Освен това може да стане причина за депресия, както и да увеличи биологичната възраст на дамите, което води до съкращаване на продължителността на живота.

Екип специалисти от Калифорнийския университет доказали, че удовлетвореността на мъжа и жената cm брачните отношения зависи от вариант на определен ген – , генът на щастието, който поставя благополучието в семейството в зависимост от емоционалните сътресения. Така например за хората, получили в наследство от всеки от родителите си съкратен вариант на гена за транспортиране на серотонин 5-HTTLPR, топлите отношения със съпруга имат първостепенно значение. Така на фона на негатива те са нещастни и – обратно – позитивните емоции ги правят щастливи. „Късият“ вариант на гена повишава риска от развитие на депресия, а „дългият“ дава по-голяма удовлетвореност от живота, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *