ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Душ с витамин С спасява от пърхот и екземи

Душ с витамин С – ето я тайната на здравата коса и кожа! Процедура с такъв душ спасява от пърхот и екземи, твърдят от medikforum.ru.

cПрофилактиката с витамин С преди началото на зимата е нещо твърде важно. Оказва се, че тя може да бъде осъществена не само чрез вътрешно приложение – хапчета, ампули – но и външно. Става дума за витаминозни душове, които могат да се правят у дома чрез специална приставка-филтър.

Здравословният витаминозен душ се продава онлайн и струва от 35 до 125 долара. Създателите на филтъра твърдят, че чрез въпросната приставка кожата и косата изглеждат свежи и здрави през цялата зима. Освен непосредствения благотворен ефект от витамина, обогатената водна струя съдържа по-малко количество дезинфектанти от водопровода, включително хлор. Това допълнително спестява изсушаването на кожата и косата, което причинява начупване и лющене. Според потребителски мнения витаминозните душове са в състояние да облекчават екземи.

Популярният хотел MGM Grand в Лас Вегас вече е монтирал филтри в баните на част от стаите за гости. Твърди се, че и Леонардо ди Каприо си е поръчал такъв душ за новото жилище в Ню Йорк.

Но дали наистина нововъведението има такъв категоричен ефект? Научни изследвания по темата няма. Потребителските мнения са различни, от адмирации до тотално отричане. Скептиците не са малко: те настояват, че кожата е достатъчно надеждно покритие на тялото, което не би пропуснало с лекота дори полезния витамин С. Нищо чудно цялата шумотевица да е само търговски трик!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *