Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Смес от мед и джинджифил унищожава раковите клетки!

med djindjifilСупер лесна за приготвяне рецепта, която включва полезните за организма мед и джинджифил, унищожава раковите клетки. Хора, излекували се благодарение на тази смес, твърдят, че тя убива раковите клетки, унищожава туморите и помага на организма да се изчисти от болестните клетки.

Рецептата е на жена, на която лекарите са й казали, че няма да живее дълго, тъй като има карцином на ендокринната жлеза. След като направила един курс на лечение с тази вълшебна смес, пациентката оздравяла.

Рецептата е следната:

2 корена пресен джинджифил се настъргват на ситно ренде, след което се смесват с половин кг домашен мед. Разбъркват се с дървена или пластмасова лъжица, но не и с метална.

Сместа се консумира по 3-4 пъти на ден по една лъжичка на гладно. Положителният резултат се усеща още след седмица, но трябва да се приема около два месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *