Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебните гривни изискват специални грижи

Медната гривна помага, ако ви измъчват артрит, хипертония, сърдечносъдови заболявания, радикулит, метеозависимост, мигрена, безсъние

 

гривна лечебна

Дори традиционната наука е доказала важността на медта като елемент за нашия организъм, както и терапевтичното въздействие на медните гривни. Докосвайки се до кожата, йоните на медта от медната гривна проникват в тялото, оставяйки зелена следа -т.нар. „медна зеленина“, която лесно се измива със сапун и вода. Неслучайно федералната агенция по опазване на околната среда на САЩ, официално даде на медта и на няколко нейни сплави статус на вещества с бактерицидна (самоочистваща се) повърхност.

Гранатова гривна ще повлияе положително върху протичането на всякакви възпалителни заболявания. Помага и при бронхити и заболявания на кръвта. Гранатът е мек камък. Той е подходящ практически за всички – в това число и за малки деца, за отслабени и възрастни хора.

Акупунктурна гривна. Гривните, направени от различни материали с особени изпъкнали орнаменти от вътрешната страна, имат за цел да въздействат върху активните точки на китката и се наричат акупунктурни. Ефективността им зависи от конкретната задача, с която е създадена кривната. Не рискувайте да купувате гривни от непроверени места; неправилно подбраната акупунктурна гривна може не да укрепи, а да подрони здравето ви. Същото се отнася и до гривните от сложни сплави, предназначени за магнитотерапия.

Лечебните гривни изискват грижи. Дори и да са нанизани върху гума или конец, веднъж месечно по пълнолуние трябва да се мият под струя вода, а след това до сутринта да се оставят в съд с вода на перваза на прозореца. На сутринта украшението се изважда и се оставя на прозореца до вечерта. На следващия ден може да се носи – гривната е готова да изпълнява функциите си. Действието на гривната може да се Усили, като се обтрива с етерични масла – избирайте такива, които са ви особено приятни, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *