ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Знаете ли каква е лечебната сила на златните и сребърните гривни?

Някога, когато от съвременните методи за диагностика е нямало и помен, знахарите определяли до 200 различни заболявания по пулса

 

сребърна гривна

Изследването на пулса заменяло дори и днешните ЕКГ, а заедно с прегледа на пациента и оценката на физическото състояние на кожата, очите, ушите пулсът давал на опитния лекар ключа към изцелението на болния.

Пулсът може да се напипа на врата, в областта на слънчевия сплит, но естествено най-лесно е да чуете биенето на чуждото  сърце на китката на ръката. Именно този факт довел и до появата на особен разред терапевтични предмети – гривни от различни материали. Гривната плътно прилепва на ръката в областта на най-силното биене на пулса. Именно там специфичните свойства на даден метал или камък се проявяват най-ярко; главното е да се научим правилно да подбираме украшението и своевременно да го слагаме.

Гривната трябва да се носи на лявата ръка.

Златната гривна е необходима в периоди на най-голямо напрежение на силите, в „час пик“. Този метал има особена магическа енергетика. Но за хората, които се отнасят към водните знаци на зодиака, в периодите на преминаване на Слънцето през тези знаци те трябва да се въздържат да носят злато: в това време то може да провокира пристъпи на агресия или, напротив, сълзливост, неспособност да управляват ситуацията.

В останалото време златната гривна ще поддържа оптималното състояние на вашето сърце.

Сребърната гривна стимулира работата на мозъка и е най-полезна за онези, чиято дейност изисква проявления на творческото начало. “ Сребърната гривна повишава имунитета и помага по-лесно да се понасят простудни и вирусни заболявания. Тя може да се използва от ученици и студенти, особено в периоди на сесии. Среброто ще им осигури, ако не точни знания, то вдъхновение и представа за това, как да се измъкнат от лепкавите лапи на изпитващия.

Само по себе си, среброто е защита от лоши очи и своего рода енергетичен щит. Дългото носене на сребърна гривна ще помогне да се избегне загубата на памет, свързана с възрастта, деменция, склероза, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *