Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Това със сигурност не сте го пробвали, за да откажете цигарите

Любопитни средства за отказване на цигарите. ВИЖТЕ ГИ!

  • Гроздов сок

Пиенето на тъмен сок от грозде помага за отказа от цигарите, екстрактът от гроздови семки /по 3 пъти дневно/ прочиства белите дробове.

 

  • Репичики

Невероятно, но с изпроб­ван ефект – настържете няколко репички и ги смесе­те с 2 ч.л. мед. Оставете за няколко часа в хладил­ника, след това оставете на стайна температура и изпийте отделилия се сок.

 

  • Сол

Ако цигарите ви липсват и това ви изнервя, вземете щипка сол и я сложете на езика си. Поне за половин час никотиновият глад ще бъде потушен.

 

  • Чай от овес

Той помага за изчистване на организма от никотина. Кипнете половин литър вода и прибавете 2 ч.л. зелен овес. Оставете на котлона за няколко мину­ти. Чаят трябва да прес­тои през нощта, на другия ден се прецежда и се пие 2-3 часа след закуската и обяда.

 

  • Отвара от евкалипт

Неговите активни веще­ства преборват никотино­вия глад. Кипнете половин литър вода и залейте с нея 1 ч.л. евкалиптови листа. Оставете да кисне 1 час и после прецедете. Добаве­те 1 ч.л. мед и изпийте на 5 порции през деня. Продъл­жете така 3-4 седмици.

 

Най-успешното от всички нестандартни средства за отказване на цигарите е китайската билка КУДЗУ КОРЕН. Вижте всичко за тази чудодейна билка ТУК:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *