ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Рецепта-чудо намалява риска от рак на гърдата

Рецептата стимулира имунната система

recepta chudoОще преди години е доказано, че комбинацията чесън, ябълков оцет и мед лекува най-различни заболявания. Това уникално трио може да се ползва за лечение на артрит, затлъстяване, хемороиди, безплодие, зъбобол, язва. Намалява значително риска от рак на гърдата и дебелото черво, като освен това стимулира имунната система.

Специалисти в Китай са доказали, че здрвословният микс нормализира кръвното налягане за по-малко от седмица. Безспорно чесънът, медът и ябълковият оцет са магически еликсири, дадени ни от природата.

Рецептата:
Нужни са ви 1 чаша ябълков оцет, 1 чаша мед и 8 скилидки чесън. Пуснете блендера на висока скорост. Изсипете сместа в стъклен буркан. Оставете я в хладилника за 5 дни, след което е готова за консумация.

На ден трябва да приемате по 2 супени лъжици от вълшебния еликсир. За да ви е приятен на вкус, слагайте медицинското чудо в чаша вода или портокалов сок.

Има немалко хора, които се хвалят, че са успели да смъкнат доста килограми, благодарение на тази простичка рецепта.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *