Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

42-годишна жена доказа, че водата наистина подмладява!

Искате да изглеждате по-млади и по-свежи? Пийте вода!

WS_FEMAIL_WATER_2.jpgЖена на 42 години доказа, че водата наистина подмладява организма. Британката Сара е направила експеримент и е изумена от крайния резултат.

„Преди време пиех по 3 чаши вода на ден – сутрин, преди обяд и преди вечеря. Мислех си, че това количество е напълно достатъчно. Оказа се обаче, че това въобще не е така!“, разказва Сара, която дълги години е страдала от ужасно главоболие и лошо храносмилане.

„Консултирах се с невролог и диетолог. Те ми препоръчаха да увелича течностите. Казаха ми да пия поне по 3 литра на ден“, спомня си тя.

Сара направила експеримент и в продължение на един месец приемала по 3 литра вода всеки ден.

„Аз съм на 42, но изглеждах като на 52 години! Имах тъмни кръгове под очите, изглеждах изтощена и измъчена. Бръчките и червеникавите петна по лицето съсипваха самочувствието ми. Но благодарение на водата за 4 седмици си промених външния вид“, споделя още британката.

Според лекарите липсата на хидратация води до лош вид на кожата. Всяка система в човешкото тяло зависи от водата. Вълшебната течност носи хранителни вещества до клетките и помага на тялото да изхвърли токсините.

Още за ползите от водата:

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *