Народно лечение на шипове

Настъргват се ситно корени от хрян. След това с брашно и оцет се меси малка питка. При слагане на питката на врата или коленете се намазва с олио, за да не изгаря кожата. Превръзката се държи не повече от 20 минути, през което време болката преминава. При поява на болката отново се повтаря рецептата.

Вземат се 2 шепи морска сол и 1 литър винен оцет. Варят се докато солта се разтопи. След като изстине сместа крака се кисне. Всяка вечер сместа се подгрява и процедурата се повтаря.

2-3 пакетчета медицинска сяра се наръсват върху хартия и се поставят на пода. Краката се накисват в топла вода и се стъпва върху сярата за 15-20 минути. След това краката леко се изтръскват и се обуват чорапи и така така се нощува. Повтаря се 15 пъти независимо къде са шиповете.


ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ


Публикувано в категории: Любопитно

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

Билколечителят Дончо Тонев дава супер рецепта срещу шипове

Преди 20 години отидох при един билкар в Нареченските минерални бани. Казва се Иван Бързински и 60 години се е занимавал с лечение. Той е доайенът на билколечителите след Петър Димков, който е всепризнат.

Най-добрата изпитана рецепта срещу шипове!

Шипове е едно от най-широко разпространените ортопедични заболявания, при които се увеличава много костната структура

Изгонете болката от шиповете с мокса!

Появят ли се, шиповете правят живота ни черен – притискат нервите, създават болка и неудобство и често няма отърваване от тях

Минералните бани топят шипове

Болката от шиповете може да бъде нетърпима, затова пациентите трябва да се научат как да се справят с нея

Премахнете болката от шипове!

Костните шипове (остеофити) са допълнителни кости, които се появяват вследствие непрекъснат натиск и износване на костите в ставите, бедрата, краката, гърба, раменете, коленете и ръцете.

Оплаквате се от шипове? Забравете мазните храни!

Ако са ви открили шипове, това е сигнал, че нещо в начина ви на живот не е правилно. На някои хора им се налага да стоят прекалено дълго време прави, а при други натоварването е голямо. Прекаляването с мазни храни и липсата на калций в организма също е причина за увреда в ставите.

Какво е Спондилоза?

Деформиращата спондилоза е процес, който се проявява с възрас­тта, когато се на­рушават връзките между дисковете и прешлените. В резултат на това нарушение опасно се увеличава под­вижността между отделните пре­шлени.

Хората споделят мнението си за магнитните наколенки „MAGNETIC POWER”:

Благодарение на наколенките, дядо ми отново стана от леглото!
Прочетох за магнитните наколенки „МАГНЕТИК ПАУЪР” в интернет и веднага отидох да ги купя за дядо си. Той от доста време беше спрял изобщо да се движи, защото казваше, че ужасно го болят коленете, а напоследък съвсем беше отказал да става от леглото. Занесох му магнитните наколенки „МАГНЕТИК ПАУЪР”, той започна да ги носи и вече от няколко дни започва да става все по-често от леглото. И всичко това е благодарение на магнитните наколенки „МАГНЕТИК ПАУЪР”.

Пластирите „СПОНДИ ГАРД” подобриха качеството на живота ми!

Имам шипове в лявото рамо и за тях не намирах никакво облекчение. Животът ми беше ад, докато не открих в интернет трипластовите магнитни пластири „СПОНДИ ГАРД”. Винаги, когато изпитвам болка поставям пластир Спонди гард на болезненото място и болката изчевва. Не вярвах, че може да се справя с досадната болка и да подобря начина си на живот, но благодарение на пластирите Спонди Гард това вече е възможно.

Смес от оцет и яйце помага при шипове

В стъклен буркан се слага прясно яйце, налива се 50 г оцет, затваря се с капак и се слага за 24 часа в хладилник. След това се добавя супена лъжица несолена свинска мас и се разбърква. Болното място се промива, избърсва и се намазва със мехлема. След един час мехлемът се маха и кожата се смазва със крем. Лечението се провежда няколко поредни дни.

Хората споделят мнението си за магнитния колан „НАНОБЕЛТ”:

На 82 години съм и успявам да си върша цялата къщна работа само, благодарение на магнитния колан „НАНОБЕЛТ”. На скоро идваха дъщерите ми на гости и бяхме пълна къща с хора. Всички с изненада отбелязаха, че къщата блести от чистота, а аз им се хваля, че тайната ми е колана „НАНОБЕЛТ”. Ставам сутрин, слагам си го и започвам да си върша задачите. Не се разделям през целия ден с него за нищо на света. Вечер го свалям, но кръста и гърба ми са изправени и не ме боли, спя си спокойно през цялата нощ. Тайната съм я казала и на всичките баби в селото, дето си излизаме заедно на седянката, вече три баби като мен нямат болки в кръста и гърба.

Хората споделят мнението си за магнитните пластири „SPONDY GUARD”:

От две години ми откриха гръбначно изкривяване, което се дължи на неправилна стойка на работното ми място. По препоръка на доктора си смених стола, но болката по цялата дължина на гръбнака все още се появява със страшна сила по някога. Сковавам се и имам усещането, че не мога да помръдна. Потърсих в интернет и тогава открих тези трипластовите магнитни пластири „СПОНДИ ГАРД”. Трябва да ви кажа, че откакто ги ползвам направо се преродих. Болката изчезна като по чудо!