ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Цяр за влагалищна инфекция

Голяма скилидка чесън се потопява в растително масло, за да се предотврати паренето, което е много неприятно. Поставя се скилидката във влагалището. На всеки 12 часа скилидката се сменя с нова. Възможно е в началото течението и сърбежът да се усилят, но по този начин организма се очиства. Процедурата се провежда 5 дни независимо, че дразненията ги няма още на 2 ден. След седмица гъбичките са премахнати и няма сърбеж, болките и бялото течение изчезват.

Прави се коктейл от 2 лъжици прясно изцеден сок от лимон, 1 чаена лъжица мед и 1 скилидка чесън. Заливат се с вряща вода докато чашата се напълни. Разбърква се добре и се изчаква 5 минути преди да го изпиете на малки глътки. След 10 дни гъбичките изчезват.

50 грама бадемово масло се смесват с 2 капки масло от чайно дърво. В голям леген с топла вода се разтваря сместа и се прави баня, но така че течността да проникне във влагалището. След като изстине водата ставате, подсушавате, слагате си тампон от същия разтвор дълбоко във влагалището за през нощта. След 3-4 такива процедури сърбежът и бялото течение изчезват.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *