Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето ги и най-силните билкови болкоуспокоителни!

Известно е, че синтетичните аналгетици имат немалко странични действия, като едно от тях е привикване към действието им

 

болки мозъкТаблетките за облекчаване на болката може да замените с натурални средства.

Босвелия – екстрактът, който се извлича от индийското дърво, успокоява болката при артрит и други ставни заболявания.

Дяволски нокът – извлек от корена на това южноафриканско растение помага при хронични болки в гърба, при дископатия и дискова херния, действа отпускащо на мускулите. Имайте предвид, че стимулира храносмилането и повишава апетита.

Вратига – листата на това многогодишно тревисто растение, което се среща в цяла България, имат доказано действие при упорита мигрена. Най-добър ефект има, когато се приема преди пристъпа, още при първи симптоми.

Куркума – това екзотично растение облекчава стомашни и артритни болки. При последни изследвания се установи, че аналгетичното действие на куркумата е сравнимо по сила с това на нестероидните противовъзпалителни препарати (т.нар. ненаркотични аналгетици – ибупрофен, напроксен, аспирин). Предимствата на билката са, че не дразни храносмилателната система и не води до токсикоза на черния дроб. Под формата на подправка куркумата обаче не съдържа достатъчно от активното си вещество. Пречистеният и стрит на прах корен се предлага в билковите аптеки, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *