ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билки преборват акнето

Настъргват се 1 лимон, 1 щипка сода бикарбонат и половин паста за бръснене “Каро”. Хомогенизирате добре сместа и с нея мажете засегнатите места. След около 10 дни излекуването е пълно и се радвате на хубава и гладка кожа.

Приготвяте 100 грама ситно нарязани листа от смрадлика и ги заливате с 1 литър вряла вода. След 15 минути прецеждате, за да премахнете смрадликата и с течността правите от 3 до 6 компреса. След това пъпките се намазват със следната настойка -10 грама цвят от невен, накиснати в 50 грама зехтин. Оставяте тази смес да престои една седмица. Прецеждате и мажете пъпките. Заедно с това се пие запарка от 2 супени лъжици коприва, залети с 400 мл вода. Оставя се да престои не по- малко от 2 часа. 4 пъти дневно изпивате цялото количество.

Взема се спиртен екстракт от прополис. Пъпките се мажат 3 пъти дневно, няколко пъти се пие 40 капки от спиртния екстракт в половин чаша топло прясно мляко. Само за две седмици гнойните пъпки изчезват и лицето започва да се избистря.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *