ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Изпитани рецепти при хрема

* Две чаени лъжички растителна мазнина се затоплят, но без да започне пържене; добавят се две чаени лъжички накълцан лук. Съдът се отстрInfekciozen_rinitанява от огъня и се оставя да престои 30 минути. Отделя се течността и от нея се капват във всяка ноздра по 2-3 капки.

* Лечение на хрема със сок от цвекло – в случай, че има отделяне на сгъстен секрет. От прясно изцеден сок се поставят по 2-3 капки във всяка ноздра веднъж на ден.

* Облекчение дава смес от две чаени лъжички пресен лучен сок със същото количество мед. От тази смес внимателно се поставя във всяка ноздра, не повече от 2-3 капки.

* Сок от алое вера – взема се прясно изцеден от растение, което е поне на три години. Не повече от 3-5 капки в ноздра, 4-5 пъти на ден.

* Три супени лъжици борови връхчета се запарват в голям съд, като се правят инхалации в продължение на 10-15 минути. Три часа след това не се излиза извън стаята.

* Настърган хрян се смесва с равни части лимонов сок. Гълта се от сместа половин чаена лъжичка два-три пъти на ден около 40 минути преди хранене. Този цяр предизвиква обилно отделяне на сълзи и хремата се прекратява.

* За деца е подходяща мазилка, която се приготвя в домашни условия. Една супена лъжица краве масло се затопля и в нея се поставят лайка и жълт кантарион. Когато изстине, мазилката става гъста и удобна за намазване на лигавиците в носа. Билковият компонент действа лечебно, а мазнината не позволява на лигавицата да изсъхне.

Подборката е от www.webzdrav.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *