Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как се лекува дискова херния?

Поставянето на диагнозата дискова херния се помни цял живот, защото е съпроводена с кошмарно силна болка

 

дискова херния

Освен това човек може да започне да куца, да се екове в леглото и да му се случат какви ли не ужасии. Повечето лекари съветват – операция!, и страдащите се съгласяват, за да изгонят страданието. Но има алтернативи, които вършат по-добра работа.

Озонова дисколиза

Тази неоперативна намеса е подходяща, когато заболяването е в начална фаза, но има разкъсване на диска. Интервенцията е кратичка – за 15 минути, като упойката е венозна. Не боли, а и се поставят болкоуспокояващи и съдоразширяващи лекарства. С игла под ъгъл от 45 градуса се минава покрай гръбнака, влиза се в диска и на увреденото място се вкарва озон. Така се освобождава място между прешлените, за да не се притискат нервите, и болката излетява . Озонът има силен вакуумиращ и обезболяващ ефект, което в случая е просто чудесно. На Запад дори има изискване да не се преминава към оперативно лечение на дискова херния, ако не е приложен методът с озоновата дисколиза.

Скенар терапия

Апаратът СКЕНАР (СамоКонтролируем Енерго Невро-Адаптивен Регулатор) е с формата на малко по-голямо дистанционно за телевизор. И също като него превключва канали, само че тези на тялото – от болка към здраве. Някога е разработен, за да помага на руските космонавти да се възстановяват от обездвижване по време на полетите си в Космоса. Тъй като ефектът му е очевиден, СКЕНАР започва да се прилага и в медицинските центрове, особено ефективно след диагностициране на дискова херния. При тази терапия апаратът генерира безвредни високоамплитудни биполярни токови импулси, които наподобяват физиологичния биоток. Главна цел на електротерапията е да активира максимална част от нервната тъкан, преди всичко пептидергичните С-влакна, което да доведе до отделяне на невропептиди, необходими за отстраняване на нарушенията. Смята се, че този апарат действа на по-дълбоко клетъчно ниво в сравнение с другите методи за електролечение. Той помага на тялото да коригира собствената си оздравителна програма и при проблеми с дихателната и храносмилателната система, при кожни и очни болести. Апаратът има още един бонус – отчита начина, по който тялото реагира на импулсите, и непрекъснато го променя, за да не привиква към въздействието. Процедурите продължават 60-75 минути, а един лечебен курс включва от 3 до 15 процедури, пише списание „За жената”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *