ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Остеопатия – метод който лекува без противопоказания

Остеопатията е начин за откриване, лечение и профилактика на здравословни проблеми чрез преместване, стречинг и масажирате мускулите на лицето, гърба, областта на шията, ръцете, кракатa и ставите

остеопатия

Остеопатите смятат, че начина, по който костите, мускулите и ставите работят заедно, може да засегне работата на всички други части на тялото. Те са на мнение, че техните процедури позволяват на тялото да се самолекува. Остеопатите прилагат за лечение набор от техники, но не използват лекарства или операция.

Повечето хора, които виждат специалистите по остеопатия да вършат работата си, са на мнение, че това е обикновен масаж, но не е точно така. Тази техника работи много добре при болки в гърба или други проблеми, свързани с мускулите и ставите. Някои остеопати твърдят също така, че този метод може да се приложи за лечение на широк кръг от здравни проблеми включително астма , проблеми с храносмилането и болка от различен характер.

Има доказателства, че остеопатията е ефективна за лечение на персистираща болка в кръста. Много лекари и невролози препоръчват именно остеопатията за лечение на този проблем. Налице са също така ограничени доказателства, че остеопатията е ефективна при възстановяването след операции на бедрото или коляното.

Няма доказателства, че остеопатия е ефективна за лечение на други заболявания. Сериозни нежелани реакции или усложнения след като са били приложени техники от остеопатията са изключителна рядкост и не са докладвани. За разлика от повечето методи, остеопатията е сравнително деликатна и не причинява болки при манипулация. Боните се чувстват много по-свежи и готови за всекидневни дейности. След тази процедура хората, които се оплакват от болки в гърба казват, че има доста добро ниво на облекчение на симптомите.

Болните, които имат болки в кръста не бива да забравят, че обездвижването е вредно и не се препоръчва. Колкото повече се движите, толкова по-добре. Може да са малки натоварванията, но е хубаво да ги има.

Друго много важно улеснение е, че болният може да бъде посетен от специалист по остеопатия у дома или в болничното заведение. Мобилността на тези специалисти предполага, че те мога да се отзоват по сигнал и за помощ по всяко време и на всяко място.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 11 до “Остеопатия – метод който лекува без противопоказания

  1. Иванов каза:

    Проведох няколко терапии при Мирослав Михайлов. По негова препоръка направих скъпи изследвания, резултатите от които трябваше да обсъдим на следващата среща. Имахме също уговорка да ми издаде фактура за проведените до момента процедури. Повече от месец обаче, въпреки опитите ми да се свържа с него не доведоха до нова среща. Не съм получил и отговор на многократните ми съобщения и обаждания, нито разчитане на резултатите ми, нито фактура?!

  2. Владо каза:

    Звънях му около 10 пъти… всеки ден по 2-3 пъти. Дори му писах какъв е моят случай и ако може да се чуем. Нито отговор, нито си вдига телефона. За мен това е несериозно отношение, пък ако ще да е Господ. Нямам думи…

    • Владо Чифлиджанов каза:

      Просто трябва да улучите момента… и аз доста му досаждах, докато го открия. Човекът е доста зает, записа ми час за 2 седмици напред в неделя, при все, че му е почивният ден.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *