ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Най-ефикасните рецепти за лечение на професор Христо Мермерски

Това са проверени през времето съвети и рецепти на народния лечител професор Христо Мермерски

 

Професор Христо Мермерски казва: „5 купи седмично настърган морков понижават с 54% опасността от рак на яйчниците“. Като цяло плодовете и зеленчуците, които най-усърдно борят лошите болести, са тези с тъмночервен цвят, защото съдържат огромно количество бета каротин, а той елиминира канцерогените. Така че хайде на цвеклото, сливите, ягодите, къпините, кайсиите (съдържат много ликопен, но не колкото доматите) и прасковите. Броколите и брюкселското зеле пък предпазват от рак на простатата и измитат субстанциите, причиняващи тумори, преди да са започнали да увреждат клетките. Капсаицинът, който се съдържа в лютите чушки, също унищожава клетките, причиняващи рак на простатата и на панкреаса.

професор Христо Мермерски
Професор Христо Мермерски

Лечебен е и пчелният восък. С него жена се излекувала от рак на гърдата, като затопляла парче от него всяка вечер, поставяла го на плат и го залепвала на гърдата, където е бучката.

„Мъж с тумори на двата бели дроба и разсейки пиеше всеки ден топло мляко с полифлорен мед и разбито прясно яйце. След 2 години ми изпрати снимка на дробовете си и беше излекуван“, разказва пред списание „За жената“ проф. Мермерски.

Кисти на яйчниците

Според професор Христо Мермерски изчезват, като вечер се поставя тампон, напоен със захаросан мед, във влагалището и сутрин се маха. Терапията се прави всеки ден 3а седмица.

— Анемията си отива, ако всеки ден се пие сок от по 2 с.л. червено цвекло, моркови и черна ряпа за 2-3 месеца.

— Артритът се облекчава със сок от лимони – 4 части, морков – 10 части, спанак 6 части. Болката ще отмине, ако на ставите се поставят затоплени дъбови листа. Отварата от коприва, брезови листа и шипка също помага.

— Запекът ще бъде забравен, ако в чаша мляко, вода или сок се разбърка 1 с.л. трици и се изпие. За ден-два стомахът ще заработи на пълни обороти. Запарката от ленено семе или бульонът от праз лик също помагат.

— Високото кръвно налягане може донякъде да се коригира със суров белтък. Ако се чумерите при
вида на поклащащия се белтък, разбийте го с малко захар и канела, все едно подготвяте десерта целувки. Кръвното пада и ако всеки ден се хапват по 125 г целина.

— Астматиците ще започнат да дишат по-леко, ако изчистят 3-4 корена хрян, настържат ги на ситно, смесят ги с 350-400 г мед и взимат по 1 с.л. от сместа няколко пъти на ден.

— Възпаление на дебелото черво, при което човек изхожда кръв, се лекува, като се смесят 400 г мед, 400 г зехтин, 1 медицинска дъвка (10 г) и 1-2 лъжици прополисова тинктура. От сместа се отпива сутрин и вечер. Проблемът спира след 2-3 месеца.

— За да се развие нормално плодът в коренна на майката и да се предотвратят малформации, бременната трябва да яде повече цвекло.

— Предразположените към инфаркт и сърдечни проблеми нека хапват повече ябълки. Те понижават риска от рак на белите дробове и премахват запека, категоричен е професор Христо Мермерски.

— Херпес зостер не се лекува с антибиотик, а като се намаже с хума. За няколко дни се „изпарява“, пише списание „За жената“.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *