Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Сладката вода поддържа живота, а солената – баланса

Може би няма човек в света, който да не знае, че водата притежава разум

 

Drop of water

По всяка вероятност тя е най-могъщото изобретение на Великата природа, тя е майка на всичко живо, без нея животът просто би бил невъзможен. Една от главните й тайни е способността да се трансформира от течно състояние в твърдо или газообразно в зависимост от температурните условия и след това отново да се върне в изходното (течно) при нормализация на външната среда, без при това да влоши качествения си състав.

Огромните акватории на моретата и океаните на нашата планета без съмнение играят специална роля за поддържане на живота на Земята, още повече като се има предвид, че в моретата и океаните водата е солена, а в реките – сладка. При това сладката вода живее в движение, а солената – в покой. Защо – не знаем, но е така. По всяка вероятност сладката е създадена за поддържане на живота на всичко живо, а солената – за поддържане на въздушния баланс за сметка на възможността й за изпарение, тъй като въздухът е главната енергия на живота.

Специалистите са доказали наличието на разум във водата. Разумността й е своеобразна реакция на получаваната отвън (тоест от човека) информация. На положителната (думи, мисли, действия и дори музика) тя отговаря с максимална работоспособност; на отрицателната във всяка нейна проява – с реакция на затруднена работоспособност със значително отслабено действие (по изследванията на Мосару Емото), пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *