ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

За лечение на ставни болки използвайте рибено масло

Ставната болка често е свързана с артрит, но може да бъде причинена от бурсит, травма, подагра и тендинит.

Хранителните добавки, които съдържат омега-3 мастни киселини се смята, че имат много добър ефект при лечението на болка в ставите. Рибеното масло е добър източник на омега-3 и то може да потисне ставното възпаление и да намали болките. Предлаганите на пазара добавки с рибено масло съдържат омега-3 мастни киселини – прегледайте листовката за съдържанието им и спазвайте напътствията за дозиране.

Как се прави рибено масло?

След като суровата риба влезе в преработвателното предприятие, се нарязва на парчета или „сегментира“ и се поставя на пара. След това се подлага на натиск, за да се разделят твърдите вещества от маслото и водата. Рибните твърди частици се използват за направата на рибно брашно, което обикновено се използва за храна на животните, докато течността се подлага на пресоване за по-нататъшно разделяне на маслото и водата. След като се разделят, маслото претърпява „полиране“ – отстраняват се примесите. Накрая, преди да се бутилира маслото, се добавят антиоксиданти. Като цяло, по-често ще намерите рибеното масло във вид на капсули.

Защо да консумираме добавки, а не риба?

Защото, за да получите необходимото количество рибено масло за организма си, трябва да изяждате най-малко две мазни риби, два пъти в седмицата. Това едва ли ще хареса на някой, а и е доста скъпо.

Хората, които не обичат риба и вегетарианците, които не консумират такава, могат да заменят рибеното масло с ленено.

Въобще, ако може учените да измислят повече хранителни хапчета, ще ни спестят необходимостта всеки ден да се тъпчем с какви ли не храни, за които не подозираме какво съдържат.

 

 

Триковете на Никол Шерцингер за секси фигура

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *