Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Опасности от гъбичките по ноктите

Гъбички по ноктите: ето ви проблем, който може да възникне у всекиго. Пожълтелите и удебелени нокти, които са неприятни на вид (и миризма!) могат да тормозят не само вас, но и цялото ви семейство!

gribВеднъж вкарана вкъщи, гъбичната зараза може да се загнезди там за дълго време и да засегне и друг член на семейството. Лечението е продължително и изисква упоритост! Профилактиката най-често опира до съветите да не обувате чужди обувки, да не ползвате чужди чехли или да стъпвате боси в обществени бани и къпални. Малко хора обаче знаят, че спорите на гъбичките оцеляват и в суха среда, предупреждават от medikforum.ru. Ако такива спори попаднат върху килима ви в хола и вие не се грижите достатъчно за хигиената му, те могат да “дремят” там със съхранена жизненост цяла година! Особено опасна е ситуацията през зимата, когато в затворените обувки се получава благоприятна среда за размножението на болестотворните спори.

Фармацевтичната индустрия предлага доста ефикасни продукти за лечение на гъбички по ноктите. Лечението е продължително, изисква системно провеждане и упоритост. Ако въпреки старанието ви няма резултат, сменете медикамента. Ако пък получите резултат необикновено бързо, не се заблуждавайте – успехът е временен и нещата отново ще се влошат, ако прекъснете преждевременно терапията.

Не забравяйте, че това страдание не е безобидно. Един заразен нокът може да засегне сериозно и други, а вие да станете причина за заразяването на още хора от семейството ви.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *