Корен от Жен Шен премахва старческите петна

Корен от Жен Шен премахва старческите петнаКоренът от Жен Шен е древно китайско растение споменато за пръв път преди повече от две хиляди в най-известното китайско фармацевтично произведение. То лекува всички болести и продължава да бъде използвано и до днес от съвременната медицина за преодоляване на редица проблеми, свързани с възрастта- например възстановяване след тежки заболявания, повишаване нивото на енергия, лекуване на импотентност, топли вълни, чувствителност към жегата. Изследвания на учени от Китай, Корея и Русия показват, че Жен шенът засилва паметта а тоникът направен от екстракт от Жен Шен се справя отлично с различни видове неразположения, характерни за напредналата възраст. Жен шенът може да се използва под формата на чай, таблетки, капсули, прах и екстракт. Едно от най-разпространените лекарства срещу старческите петна в традиционната медицина на различни народи от цял свят е рициновото масло. Може да използвате различните медицински продукти, които го включват в състава си. Указание: хапнете няколко капки рициново масло върху памучен тампон. Мажете всекидневно петната докато е необходимо.

В миналото много русокоси жени на територията на днешна Германия, славещи се с днешната бяла кожа, ядели по няколко сурови моркова всеки ден. Те вярвали, че това ще им помогне да запазят кожата си млада и ще я предпазят от старчески петна. Морковите са само едни от жълто оранжевите зеленчуци, които съдържат голямо количество от антиоксиданта бета-каротен, хранителното вещество, което може да предотврати някой от причинените от слънцето вреди. Указание: за да контролирате старческите петна по препоръка на лекаря си може да използвате определено количество бета-каротен, всеки ден във формата на подходящ за вас медицински продукт. Необходими са значителен брой единици бета каротен- около 50 хиляди, така че задължително се консултирайте със специалист. Със сигурност не бива да приемате подобни количества бета каротен, ако имате проблеми с алкохола или заболявания на черния дроб.

За да изчистят и изсветлеят тъмните петна по кожата раните заселници на Америка в Тенеси смесвали пресен лимонов сок и суроватка от избитото мляко и внимателно нанасяли получената маска върху местата с тъмни петна. И лимонът и суроватката имат избелващи свойства, така че могат да бъдат използвани и по отделно. В миналото лимоновия сок е комбиниран с розовата вода. И полученият лосион е използван като избелващо средство. След него е хубаво по кожата овлажняващ крем или масло за да я омекотите и предпазите от изсушаване.

Гинкобилобата е използвана за медицински цели от около 2008 година преди христа. В Китай екстракти от листата на това дърво се предписвали за засилване и подържане на умствените способности и за предотвратяване на различни здравословни проблеми, настъпващи със възрастта. Може и да помогне срещу старческите петна. Указание: проверете дали гинко екстрактът който ще си купите, съдържа 24 процента гинко флавоногликозиди ( флавоноидите са мощни антиоксиданти и имат способността да поглъщат токсини и канцерогенни вещества). Сред компаниите известни със високия стандарт, който подържат при подготовка на продукти с гинкобилоба за пазара са Натуре хербс, Ензиматик терапи, Кал, Натурс лей.

Хората от северна Италия често са русокоси и светлокожи, по някога те използват средства от традиционната народна медицина на този район, за да третират старческите петна и лунички, характерни за техния физически типаж. Указание: счупете две цели яйца прибавете една супена лъжица каймак и една чаена лъжичка английски соли. Разбийте с вилица, нанесете сместа със памучен тампон върху тъмните петна. Оставете да престои около 10 минути и след това измийте с хладка вода. За да не се изсуши прекалено кожата, намажете с крем.

Езерото Констанс е място спиращо дъха с красотата си, разположено между Швейцария, Германия и Австрия. Местните жени имат своя традиция за избелване на тъмните старчески петна. Указание: настържете две супени лъжици хрян в 4 супени лъжици мляко и го оставете да ври на бавен огън 2 или 3 минути. След като изстине, внимателно нанесете получената смес върху тъмните петна. Оставете я да изсъхне върху кожата, после я измийте. Намажете лицето с крем.

ТОВА ЩЕ ВИ ПОМОГНЕ


Публикувано в категории: Диети и отслабване » Народна медицина

Автор

3 Коментара »

  1. По какво ще познаем дали гривната е истинската титанова магнитна гривна?

    Коментар by Иванка — 21.12.2011 @ 15:54

  2. [...] Да потърсим ли лекар за съвети и лечение на старческите петна? [...]

    Коментар by Кои са основните средства за прикриване на старческите петна? — 05.07.2013 @ 13:28

  3. [...] Корен от Жен Шен премахва старческите петна [...]

    Коментар by Няколко начина да подмладите ръцете си — 04.09.2013 @ 8:46

Напишете коментар


Още по темата

Кои са основните средства за прикриване на старческите петна?

Можете да скриете петната с коректор или фон дьо тен.

Каква е причината за появата на старческите петна?

Старческите петна са гладки кожни участъци с кафява пигментация и обикновено се появяват по горната част на ръцете.

Защо се получават старческите петна?

Старческите петна, наричани още „чер­нодробни петна”, нямат нищо общо с черния дроб, още по-малко с възрастта, макар че обикновено се появяват в по-кьсна възраст.

Какви са симптомите при неврит на зрителния нерв?

Ще ми кажете ли по какъв начин се проявява невритът на зрителния нерв и как да го лекувам? Какво може да ми причини, ако не се лекувам навреме?

Защо невритът на зрителния нерв е опасна болест?

Моля да обясните възможно ли е след боледу­ване от грип да ми се влоши зрението? Уж оздравях, но усетих, че имам проблеми сочите.

СТАРЧЕСКИТЕ ПЕТНА СА БЕЗОБИДНИ!?

Има ли конкретна причина за появата на т.нар. старчески петна и можe ли да и се излекуват?