Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да направим петите си меки и здрави?

Нашите ходила през по-голямата част от годината са невидими за околните и затова ние буквално забравяме за тях.

domashna-kozmetika-za-napukani-petiЗабравяме тази част от тялото си, от която зависи стойката ни, способността да се движим леко и елегантно. Зависи – ако щете – самочувствието. Само си представете чифт напукани пети, които няма как да скриете в леките летни сандали! За капак – занемарените пети често се напукват, а това е повече от неприятно. Възстановяването им сетне продължава седмици, а понякога и месеци.

Това може да се промени, съветват от woman-x.ru. Най-добре е след дългия работен ден – особено ако го прекарвате на крак – да си направите контрастни душове, включително на ходилата. Една-две минути ги обливайте поред с хладна и гореща вода, завършвайки с хладната. После ги разтрийте с хавлиена кърпа и ги намажете с подхранващ крем. Полежете няколко минути, като поставите ходилата върху възглавничка.

Два пъти седмично си правете десетминутна ваничка за ходилата. В топлата вода добавете една супена лъжица сода и отвара от мента или лайка. Ако откриете загрубели места – изтъркайте ги с пемза. Изплакнатите и подсушени ходила намажете с крем и си обуйте за през нощта меки памучни чорапки. Гарантирано – ще си имате пети като на малко дете!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *