ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Англичанка роди 6-килограмово бебе

40-годишната англичанка Максим Мърин счупи испанския рекорд за най-едро новородено. Бебето й Мария Лорена, което проплака на 7 август в испанска болница, тежи 6.2 килограма.

lorМаксим живее в Испания със съпруга си – колумбиец. Момиченцето е четвъртото им дете. Всички останали също не са били мъници, при раждането си са тежали около 4.5 килограма, информира medportal.ru. Майката и бебето се чувстват добре след раждането, което е преминало по естествен път.

Раждането е преминало без усложнения, свидетелстват медиците. Главният лекар на родилното в градчето Дениа признава, че в 40-годишната си практика не е виждал подобно чудо. Максим родила за пет часа, без епидурална анестезия и без никакви отклонения.

Това е втори случай на раждане на бебе-гигант през последните две седмици. През юли в Лайпциг се появи най-едрото бебе, раждано някога в Германия: теглото на малката Жаслин обаче бе “едва” 6 кг и 110 грама. И немският гигант е роден естествено, без цезарово сечение. Раждането на толкова големи бебета обикновено е свързано с гестационен диабет, както е в случая с Жаслин. Не е известно дали майката на Мария Лорена също е имала подобен проблем.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *