ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Мюсли по нова рецепта заменя виаграта?

Производители на здравословни храни обявиха, че са открили рецепта за мюсли с чудодейни качества. Три супени лъжици от предлаганата хранителна смес имат действието на стандартна доза виагра!

мюслиСъздателите на новата закуска-афродизиак твърдят, че техният продукт ще отвори нова страница в живота на потенциалните им клиенти. Те ще изпитат от интимните си игри удоволствие, каквото до този момент не са и подозирали, че съществува. Хапнете от новото мюсли – и желанието няма да ви остави през целия ден, гласи рекламата на сухата закуска SexCereal.

Фирмата-производител Firebox.com все пак предупреждава да не се злоупотребява с дозите: “ …иначе ще ви се наложи да лазите по стените, подтикнати от преизпълващото ви желание”, обясняват експертите. Мюслито-чудо е в два варианта, уточняват от medikforum.ru. Единият е за прекрасните дами, другият – мъжки. Препоръчва се консумация както при класическия продукт – с добавяне на прясно мляко или йогурт.

В състава на вълшебното мюсли има какао и екстракт от мак, наричан още перуански женшен заради свойствата му на афродизиак. В женския вариант има още джинджифил, бадеми, боровинки, овесени ядки и семена от слънчоглед, лен и екстракт от екзотичното растение чиа. В мъжката версия забъркват цветен пчелен прашец, пшеничен зародиш, черен сусам, годжи бери и тропическия плод каму-каму, богат на витамин С.
За жалост медиците са скептични по отношение на описаните ефекти, тълкувайки ги като рекламен трик. Експертът д-р Кари Рекстън е заявила, че липсват научни доказателства за храни или хранителни субстанции, които да са в състояние да предизвикат подобен категоричен ефект по отношение на либидото.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *