Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вятърът ще издуха тревогите и притесненията – продължение

Не сте уверени в собствените си сили? Околните не ви зачитат, а близките се възползват от добротата ви?

вятър

Заемете твърдост от източния вятър! Смята се, че у хората, които постоянно живеят под неговото „крило“, са силно развити волята и упоритостта. Те променят системата на житейските си ценности само в краен случай. Ако се осланяте на източния вятър, той не само ще заздрави позициите ви, но и ще ви придаде нови сили да издържите на всички нападки на съдбата. А под неговото въздействие организмът става по-устойчив на стрес и неприятности.

За да получите помощта на вятъра, ясно формулирайте проблема, който трябва да решите, и прогонете всички мисли от главата си. Излезте в полето, извън града и далече от автомагистрали, изчакайте вятъра в нужната ви посока, настройте се вътрешно за общуване с него и оставете лицето си на „милувките“ му. Представете си, че разговаряте с най-добрия си приятел – само той най-добре ви познава и ви разбира.

Разкажете му за вашите вълнения и тревоги. Като се обърнете с дясното си рамо към въздушния поток, го помолете да отнесе надалече всички нещастия, проблеми или болести. Ако не ви достигат някои качества, обърнете се към вятъра с лявото си рамо, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *