ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Кой не е чувал за целебната енергия на водата?

Енергията на водата -тежка и слабо подвижна – ни прави внимателни, замислени, лениви и дори апатични

вода

Под нейното въздействие аурата на човека се размива, увеличава обема си, става разредена и вяла. Затова по време на висока влажност хората са подложени силно на чуждо влияние. Въпреки това влагата има своите плюсове. Тя способства за духовно озарение, от една страна, а от друга – нито едно важно мероприятие не може да мине без предварителни размисли, които всъщност се отнасят към енергията на водата.

На улицата вали или е паднала мъгла? Уловете момента! Най-доброто време да отслабнете, да съберете сили пред трудно решение или да обмислите нещо сериозно. Протегнете ръце напред с дланите нагоре и изчакайте да се намокрят. Обтрийте с тях лицето и косите си. След това подложете лицето си под дъжда, позволете му да го измие. Постойте така три минути (не повече) и озарението или подсказката как да постъпите в сложната ситуация скоро ще ви осенят.

Горещината е много мощна енергия. Човекът, който успее да я обуздае, става непобедим. Той успява навсякъде, може „планини да повдигне“ и винаги е доволен от резултатите от своя труд. Едновременно с това умело разпределя собствените си възможности, не дава напразни обещания. Енергията на горещината съпровожда всеки, който е увлечен от нещо. За такъв човек често казват, че „гори в работата си“.

Горещината ни изпълва с радостта от победите и откритията, учи ни да прогонваме болестите и да се настройваме положително. Ако се научите да я подчинявате, животът ви ще заблести с нови цветове. За целта не е задължително да чакате да дойде знойното лято. Сауната е идеалното място, където по всяко време можете отлично „да се заредите“ и да свалите като с магическа пръчка бремето на грижите. Само че трябва да го направите, като си поставите цел не да се къпете, а да опитомите енергията на горещината, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *