Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Среброто ще спаси човечеството от супермикробите!

Малки дози сребро, добавени към антибиотиците, усилват действието им хиляда пъти. Това откритие връща надеждата на медицината, че ще може да се справи с т.н. супермикроби.

Среброто-минералиПрез последните години все по-често се коментира това, че много микроорганизми са станали резистентни и към най-силните антибиотици и на практика никой не може да се справи с болестите, причинени от тях. Говори се дори, че този процес ще се разширява все повече и след време антибиотиците ще станат съвсем безполезни.

Американски и британски учени, които изследват възможните средства за борба със супермикробите, са установили, че все пак проблемът има решение. Ако към антибиотиците се прибавят микроскопични количества сребро, микроорганизмите се повлияват от лечението и инфекциите се овладяват. Екип от Бостънския университет например твърди, че новата комбинация усилва действието на лечебния продукт до хиляда пъти!

Среброто е било познато на прадедите ни с лечебната си мощ, пише medikforum.ru. С него са били третирани дълбоки, незарастващи рани. Сигурно е важно да се припомни също, че среброто е сред “инструментите” за прогонване на нечисти сили.
Откритието дава нова надежда, че науката ще е в състояние да реши проблемите със супермикробите. В научната общност вече се фрмират две линии на изследвания: при едната се търсят принципно нови лекарства за познатите заболявания. При другата стари медикаменти се обогатяват със сребърна добавка, за да се усили въздействието им. Изключително важно е да се изчисли точната доза сребро , която ще е от полза за пациента. Ако среброто, попаднало в организма му превишава параметрите на полезното, възможно е да се получи токсичен ефект.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *